Momentje aub ...

De expertise van Freedelity in de retail- en eventsector is onmiskenbaar. Onze 6 jaar ervaring in verschillende domeinen als geïntegreerde CRM-oplossingen, multikanaals communicatieplatformen, het bouwen en dynamiseren van gebruikersdatabases en ontwikkeling op maat van apps gekoppeld aan de elektronische identiteitskaart maken van Freedelity de perfecte partner voor uw projecten.


Wat geschiedenis ...

To infinity and beyond!

Na 18 maanden voorbereiding start Freedelity officieel haar activiteiten en stelt het de allereerste versie van haar getrouwheidssysteem voor.

Juli 2010

Eerste grote update

Deze eerste update bevat het multikanaals communicatieplatform en de eerste statistische en analyserapporten. Het geheel wordt geherpositioneerd onder de naam "Freedelity CRM".

Mei 2011

Eerste eID-kaartlezer op Android™

Ter gelegenheid van de Student Days in Hasselt gebruikten de winkels van ZepT Android™-tablets om de gegevens van de eID-kaarten van de studenten te verzamelen. Freedelity Formulars komt op de markt.

Augustus 2011

Eerste eID-kaartlezer op iPadT

Freedelity Formulars is beschikbaar op iPad™en de eerste eID-kaartlezer voor deze tablets wordt ter beschikking gesteld van onze klanten.

Januari 2012

Tweede grote update

De tweede grote update van Freedelity CRM houdt geautomatiseerde communicatie en de digitalisering van cadeaubons in, en pakt uit met JavaT voor de eID-kaartlezer op Windows in een autonoom softwareprogramma van een klant.

Mei 2012

Geogelokaliseerde statistieken

De module voor analyses en statistieken wordt uitgebreid met talrijke geogelokaliseerde rapporten, waarmee onze klanten hun gebruikers nog meer in detail leren kennen.

Oktober 2012

Freedelity Formulars voor mobiele vrijheid

Dankzij een uitgebreide update kan Freedelity Formulars voortaan zonder internetverbinding werken en automatisch de verzamelde gegevens synchroniseren zodra er een signaal beschikbaar is.

Juni 2013

Een miljoen!

Een miljoen gebruikers maken elke dag gebruik van Freedelity.

Juni 2014

MediaMarktT kiest voor Freedelity

De Duitse retailgigant kiest voor Freedelity om de garantiebewijzen van de producten gekocht door haar klanten te digitaliseren.

Januari 2015

En twee miljoen!

Minder dan een jaar na de eerste grote mijlpaal kan Freedelity prat gaan op twee miljoen regelmatige gebruikers.

April 2015

SEPA-mandaat en iPadT

In samenwerking met TwikeyT ontwikkelt Freedelity voor Unicef de eerste app voor een SEPA-overschrijving voor iPad™met ondertekening van het mandaat via de eID-kaart.

Mei 2015

Wat we zelf doen, doen we beter

Ontelbare uren hebben onze ontwikkelaars doorgebracht om de code of een oplossing met volle overgave te finetunen. Zo hebben we een nieuwe standaard gezet wat betreft kwaliteit. Onze bibliotheken en onze klassen laten vandaag een volledige lezing van de identiteitskaart in minder dan 3 seconden toe, waar andere spelers op de markt zelden sneller zijn dan 10 seconden. Dit geldt trouwens voor eender welk platform: Windows®, Linux, iOS® of Android™.

Zij hebben ons hun vertrouwen gegeven

We stellen u voor


Bibliotheken en klassen* of exe-bestanden** klaar voor gebruik.
(* iOS®, Android™ en WindowsT)
(** enkel Windows®)


Gepersonaliseerd advies voor uw technologische en strategische keuzes.


Dienstverlening op maat bij de ontwikkeling van uw projecten.


Ontwikkeling van mobiele apps specifiek voor uw markt.

... en nog zoveel meer.

Meer informatie nodig?

Voor meer informatie over onze consultancydiensten op maat vult u onderstaand formulier in (de velden gemarkeerd met een"" zijn verplicht). Klik daarna op "Aanvraag versturen" om verder te gaan.

Voornaam
Naam
Bedrijf
Functie
E-mailadres
Telefoonnummer
Overzicht van uw project

Inloggen