Momentje aub ...

Een efficiënte gebruikersdatabase wordt niet enkel gekenmerkt door de kwaliteit en relevantie van de informatie, maar ook door de tools die ervoor zorgen dat al die informatie snel en foutloos verwerkt wordt.


Een authentieke bron van informatie

De elektronische identiteitskaart is sinds november 2010 in omloop onder de Belgische bevolking en in België verblijvende vreemdelingen. Ze biedt alle garanties van een authentieke bron van informatie, omdat de erop opgeslagen informatie gecertificeerd is door de lokale overheden, die verantwoordelijk zijn voor de afgifte. Ze is daarom de ideale basis om een gebruikersdatabase op te bouwen, met exacte en relevante informatie, en biedt haar gebruikers tegelijkertijd een erg praktisch nut.

Echt supersnel, zo'n eID inlezen!

U hebt maar een ogenblikje nodig om de gegevens van uw gebruiker op te halen. Een eID-kaartlezer heeft slechts 2 tot 4 seconden nodig. Meer is er niet nodig om foutloos alle relevante informatie van de kaart op te nemen: naam, voornaam, adres, geboorteplaats en -datum, geslacht en nationaliteit.

Freedelity maakt gebruik van verschillende mechanismes om uw database te vullen: aan de ene kant door de klantenkaarten te vervangen door het eID als universele kaart, en aan de andere kant verkrijgt het ook de nomadische gegevens op tablets van het type iPad™ of Surface™.

Breid uw gebruikersdatabase uit

De gegevens op uw eID zijn het vertrekpunt voor uw gebruikersdatabase. Dankzij die gegevens kunt u elke unieke gebruiker in uw database identificeren. Deze unieke identificatie van elke gebruiker laat toe om u ervan te vergewissen dat een gebruiker niet meerdere malen opduikt in uw database. Die identificatie laat ons bovendien toe om in real-time uw gebruikersdatabase te updaten. U moet zelf enkel zorgen voor het e-mailadres en het gsm-nummer van uw gebruikers. Freedelity CRM bevat daarnaast een aantal mechanismes waarmee u alle of een deel van de e-mailadressen en gsm-nummers van uw gebruikers kunt verkrijgen.

Inloggen