Momentje aub ...

Als u beslist om Freedelity CRM in uw bestaande POS-infrastructuur te integreren, kiest u voor efficiëntie en eenvoud. Alle functionaliteiten waarmee u de klantengetrouwheid in Freedelity CRM beheert, van de meest eenvoudige tot de meest complexe, zijn onmiddellijk beschikbaar via een zeer uitgebreide API. Talrijke kassasoftwareprogramma's zoals Bob50, Winbooks Logistix, Mercator, AZ PosWin of Jamadata hebben al gekozen voor Freedelity CRM, tot grote tevredenheid van hun klanten.


Een complete en uitgebreide API

Onze API wordt regelmatig geüpdatet naargelang het platform evolueert, en biedt toegang tot meer dan 60 functies van Freedelity CRM. Van de identificatie van een gebruiker tot de registratie van een verkoop (met of zonder productdetails), het volledige beheer van getrouwheidspunten en voordelen, tot het automatisch sturen van communicatie en het beheer van gebruikersprofielen: deze API (van het type REST) garandeert een eenvoudige en intuïtieve integratie van de huidige technologie van uw infrastructuur.

Link de producten in de winkelmandjes

Als u via de API de details van uw verkoop ophaalt, haalt u voordeel uit een pak meer mogelijkheden qua communicatie, statistieken en analyserapporten. U zult niet alleen de schommelingen van specifieke producten kunnen volgen, maar ook veel preciezere communicatiecampagnes kunnen uitvoeren. Een hele resem voordelen waarmee u uw klanten een service van ongekende kwaliteit biedt.

Enkele referenties

We houden eraan om aan de integratie van Freedelity CRM evenveel zorg te besteden als aan de ontwikkeling van onze producten. Getuigen de talrijke klanten hieronder die ons hun vertrouwen hebben gegeven.

Hebt u een eCommerce-site?

De integratie van Freedelity CRM in een eCommerce-site is even eenvoudig als in een POS-softwareprogramma. Freedelity CRM is de missing link tussen retail en eCommerce: het laat u bijvoorbeeld toe om uw online klanten te koppelen aan die van uw verkooppunt(en).


Inloggen