Momentje aub ...

Elke onderneming heeft haar eigen verhaal dat haar uniek maakt. Ondanks haar prille leeftijd kan Freedelity al buigen op een stevige brok ervaring in haar sector. Maak kennis met de mensen achter de onderneming.

Wat geschiedenis

Freedelity startte haar activiteiten in juli 2010 na 18 maanden van minutieuze voorbereiding. De onderneming werd samen opgestart door Sébastien Buysse (ontwikkeling en systeem, midden) en Marc Alagem (ontwikkeling en marketing, links) en verwelkomde al snel David van Tieghem (rechts) die het financiële voor zijn rekening nam.

Als strategische of operationele partner brengt Freedelity unieke expertise op de markt van retail/business-databases en een weinig geziene flexibiliteit en responstijd. Gedreven door een onstuitbare drang naar innovatie stelt Freedelity veelzijdige en complementaire talenten ter beschikking, stuk voor stuk experts in kwaliteitsvolle service en een compleet gamma CRM-oplossingen.

Tekst en uitleg

De pers heeft vaak over ons gepraat en geschreven. We hebben regelmatig onze opwachting gemaakt in kranten, magazines, op nieuwssites en tv- en radio-uitzendingen. In een populair programma in de VS hebben we zelfs veel indruk gemaakt!

... en beelden

Hieronder vindt u enkele video's die over ons gemaakt zijn (klik op het logo om de video te zien).

Inloggen