Momentje aub ...

De integratie van Freedelity CRM in een eCommerce-site is even eenvoudig als in een POS-softwareprogramma. Freedelity CRM is de missing link tussen retail en eCommerce. Freedelity CRM integreren in uw eCommerce-site is een omnichannel brug bouwen tussen retail en online: u kunt moeiteloos uw gebruikers volgen, of ze nu retail of online zijn, of dat ze van het een naar het ander overstappen naargelang hun behoeftes.


 

Freedelity in PrestaShop

PrestaShop heeft geen introductie nodig: deze geïntegreerde eCommerce-oplossing biedt een oneindig scala aan mogelijkheden dankzij een enorme bibliotheek aan plug-ins. En het is dankzij zo'n plug-in dat Freedelity CRM beschikbaar is in PrestaShop en u toelaat om in detail de getrouwheid van uw gebruikers te beheren. Uiteraard garandeert die link met Freedelity u ook de kracht van ons CRM-platform om de overeenkomstige gegevens met PrestaShop te gebruiken.

Freedelity in MediaMarkt

Deze Duitse gigant heeft net zijn eCommerce-platform in België een opfrisbeurt gegeven, en van de gelegenheid gebruikgemaakt om Freedelity CRM te integreren. De gebruikers van MediaMarkt konden dankzij Freedelity al digitaal hun garanties beheren. Voortaan kunnen ze dat dus ook voor hun online aankopen. Bovendien hebben ze nu ook toegang tot hun volledigere aankoopgeschiedenis, en kunnen ze indien gewenst op de online winkel van MediaMarkt inloggen met hun elektronische elektriciteitskaart.

 

En u, waar wacht u op?

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van wat de integratie van Freedelity CRM met zich meebrengt. Ook andere gerenommeerde spelers uit de sector (denk aan Magento®) voeren op dit moment de integratie uit. Waarom u dan ook niet? U concentreert zich op uw kernactiviteit en laat Freedelity CRM u helpen om uw gebruikers hun voordelen in detail en intuïtief te laten beheren!


Inloggen