Momentje aub ...

Software, hoe krachtig ook, kan nooit ten volle benut worden als deze niet gekoppeld is aan hardware op maat. Met die vanzelfsprekendheid in het achterhoofd hebben we een uitgebreid gamma producten ontwikkeld dat volledig aangepast is aan de verschillende manieren waarop Freedelity CRM gebruikt wordt. Van een eenvoudige eID-kaartlezer via USB tot een complete kiosk, elk item in ons hardwaregamma vervult perfect haar rol.

USB-lezer Android™

Deze kleine USB-lezer* werd ontwikkeld voor nomadisch gebruik, is makkelijk mee te nemen en maakt in een handomdraai verbinding met eender welke smartphone of Android**-tablet. Ondanks zijn bijzonder kleine formaat biedt deze lezer dezelfde prestaties als zijn grote broer als hij samen met de oplossingen van Freedelity CRM gebruikt wordt.

* Beschikbaar als USB-A, USB-C of micro-USB / ** Minimum Android 4.2 vereist

Desktop eID-USB

Deze praktische kaartlezer kan tegen een stootje en blijft perfect stabiel op uw bureau, een balie of een werkoppervlak. Ontworpen om de tand des tijds te doorstaan. Gemaakt van duurzame en stevige materialen. Met bovendien een heel intuïtieve bediening. Gekoppeld aan de software van Freedelity CRM staan de prestaties garant voor snel en foutloos inlezen van elektronische identiteitskaarten.

Kaartlezers voor iPadT

Onze kaartlezers voor iPad™zijn beschikbaar in twee versies: met een Lightning-verbinding (standaard sinds de iPad 4) of met een 30-pin stekker (voor iPad 2 of 3). Dit is bovendien de snelste eID-kaartlezer uit ons hele gamma: niet zelden wordt een kaart in sneller dan twee seconden tijd volledig ingelezen als die gekoppeld is aan Freedelity Formulars, onze nomadische app voor acquisitie.

Geïntegreerde kiosken

Onze kiosken bevatten al het nodige waarmee u over een volledig autonome oplossing beschikt: omhulsel (personaliseerbaar naar uw eigen smaak), eID-kaartlezer, bekabeling en schroefwerk. U hoeft er enkel nog een tablet* aan toe te voegen om in een handomdraai een fantastische marketingtool te hebben en die bijvoorbeeld te combineren met Freedelity Formulars of Freedelity Merchant.

* Enkel compatibel met iPad 2, iPad 4, iPad Air of iPad Air 2. Offerte mogelijk voor Android™-tablets.

Freedelity Cube

De "Cube" is onze nieuwste ontwikkeling. Onder het ogenschijnlijk eenvoudige en functionele uiterlijk van de Cube bevinden zich alle elementen die u nodig hebt om uw tablet* te gebruiken met de apps voor acquisitie of klantengetrouwheid van Freedelity. Activeer de elektrische voeding, verbind de verbindingskabel* met uw tablet, en klaar is kees.

* De "Cube" gebruikt een Lightning-verbinding. * Enkel compatibel met iPad 4, iPad Air of iPad Air 2.

Koop uw mobiele eID-kaartlezer voor iPad of Android

Geef aan hoeveel kaartlezers van elk type u wilt kopen, en klik dan op de knop "Doorgaan" om naar de volgende stap te gaan.

iOS 30-pin (129€)

 0 

iOS Lightning (129€)

 0 

USB type "A" (39€)

 0 

Micro-USB (39€)

 0 

USB-C (39€)

 0 

Totaal:

0.00€

(Transport inbegrepen)
Vul het formulier aan met uw gegevens (vergeet niet uw btw-nummer in te voeren indien nodig) en klik dan op "Bestelling plaatsen" om verder te gaan.

Voornaam
Naam
Adres (straat/nr/bus)
Postcode
Stad
Land
Btw-nummer
E-mailadres
Telefoonnummer

Inloggen