Momentje aub ...

Onze oplossingen gaan een stap verder dan onze kernactiviteit Freedelity CRM. Onze apps dragen onmiskenbaar een steentje bij aan de klantengetrouwheid en acquisitie, maar we passen onze expertise ook toe in andere domeinen als authentificatie, de nomadische digitale handtekening of beveiligde navigatie op de sites van eGovernment. Natuurlijk gebeurt dat telkens met intelligent gebruik van de elektronische identiteitskaart.Ontdek onze mobiele apps


My Freedelity

Uw intelligente compagnon, elke dag


Met My Freedelity op uw smartphone volgt u uw klantengetrouwheid op de voet. Dankzij deze app houdt u niet alleen een oogje in het zeil op al uw digitale klantenkaarten, u vindt in luttele seconden alle handelaars in uw omgeving die Freedelity gebruiken en de details van de voordelen die er wachten. U moet al echt moeite doen om de goede deals die op u wachten te missen!

 iTunes Store  Google Play
Freedelity Formulars

De ultieme oplossing voor mobiele acquisitie


Maak kennis met de echte mobiele acquisitie van gegevens. Verzamel de gegevens van uw gebruikers en prospecten eender waar: een beurs, een professioneel of privé-event, een openbaar event of in uw verkooppunt. Personaliseer onze applicatie met de kleuren van uw huisstijl en uw logo, voeg uw vragen toe, neem leuke foto's, organiseer enquêtes en wedstrijden ... De enige rem op Freedelity Formulars is uw fantasie!

 iTunes Store   Meer weten over Freedelity Formulars

Freedelity Secure BrowserVoortaan hebt u via uw favoriete apparaat (Windows™, IOS® of Android™) toegang tot Tax-On-Web, eHealth en MyMinFin, en kunt u zich authentiseren met uw eID en een van onze mobiele eID-kaartlezers. En voor de professionals uit de wereld van de financiën en boekhouding, andere bronnen waarvoor een strenge identificatie nodig is: InverVAT, TaxBoxWork, BizTax en zelfs FinProf. U kunt zelfs een met eID ondertekende volmacht van uw klanten krijgen om hun aangifte te doen!


 iTunes Store  Google Play  Windows™

Maar daar houdt het niet op ...

Naast de apps die vrij beschikbaar zijn op de markt, houden wij er ook van om producten op maat te ontwikkelen voor onze partners. Zo hebben we op iPad bijvoorbeeld de eerste betalingsoplossing ontwikkeld voor SEPA-domiciliëringen. Deze oplossing, ontwikkeld in samenwerking met Twikey, heeft Unicef toegelaten om via een reeks acties schenkingen op te halen met enkel een iPad en een eID-kaartlezer.


Koop uw mobiele eID-kaartlezer voor iPad of Android

Geef aan hoeveel kaartlezers van elk type u wilt kopen, en klik dan op de knop "Doorgaan" om naar de volgende stap te gaan.

iOS 30-pin (129€)

 0 

iOS Lightning (129€)

 0 

Full USB (39€)

 0 

Micro-USB (39€)

 0 

USB-C (39€)

 0 

Totaal:

0.00€

(Transport inbegrepen)
Vul het formulier aan met uw gegevens (vergeet niet uw btw-nummer in te voeren indien nodig) en klik dan op "Bestelling plaatsen" om verder te gaan.

Voornaam
Naam
Adres (straat/nr/bus)
Postcode
Stad
Land
Btw-nummer
E-mailadres
Telefoonnummer

Inloggen