Momentje aub ...

Freedelity CRM wordt

gebruikt door miljoenen

consumenten in België

Freedelity CRM is een oplossing die volledig toegespitst is op retail en die onze klanten toelaat om hun omzet te verhogen dankzij omnichannel, relationele en contextuele marketing. Het is een perfecte, krachtige oplossing om uw gebruikersdatabase op te zetten, te verrijken, te updaten, te evalueren en dynamisch te maken.


Freedelity CRM bestaat uit 3 geïntegreerde pijlers

Het opbouwen en het beheer van de gebruikersdatabase

Het biedt eenvoudige en performante middelen om uw gebruikersdatabase op te zetten, te verrijken, te updaten en te evalueren.

De analyse van de gebruikersdatabase

Een honderdtal analysetools helpen u om de kwaliteit van uw gegevens te evalueren, om hun bijdrage aan uw activiteiten te kwantificeren, en om accuraat hun impact op uw omzet te meten.

Relationele en contextuele marketing naar de gebruikers

Freedelity CRM is een krachtig CRM-platform dat in grote mate uw kennis van uw gebruikers zal uitbreiden, en waarmee u efficiënter en gerichter met hen zult kunnen communiceren.

Het biedt een unieke manier om snel het aantal gebruikers in uw database te verhogen, net als het aantal tickets gelinkt aan die gebruikers.

Het CRM-platform van Freedelity is de ideale oplossing om u te ondersteunen in:


Het opbouwen en updaten van gebruikersdatabasesHet implementeren en beheren van een getrouwheidsprogramma voor uw klantenHet analyseren en doorgronden van uw klantenHet gericht en efficiënt communiceren naar uw gebruikers


Inloggen